18 de octubre a las 19:00 h en el Centro Multiusos de Lliria

Trobada cap a les eleccions generals

Hola a tots i totes:

Us convidem a la trobada comarcal que tindrà lloc el divendres 18 d’octubre per posar-nos en marxa de cara a la campanya del 10N. Una trobada oberta per a tothom simpatitzants, militants i col-lectius, on estaran presents alguns dels nostres candidats i candidates tant al Congrés del Diputats Héctor illueca com al Senat Susana Ruiz i Salvador Bonet ambdós inclosos són de la comarca Camp de Túria.
Esperem veure-us a tots i totes, el divendres dia 18 d’octubre en Centre Multiusos de Llíria a les 19.00 h (carrer del Pla de l’Arc, s/n, 46160 Llíria, València).
Salutacions,
Podem Camp de Túria

Hola a todos y a todas:
Os invitamos al encuentro comarcal que tendrá lugar el viernes 18 de octubre para ponernos en marcha de cara a la campaña del 10N. Un encuentro abierto para todo el mundo, simpatizantes, militantes y colectivos, donde estarán presentes algunos de nuestros candidatos y candidatas tanto al Congreso de los Diputados,  (Héctor Illueca) como al Senado (Susana Ruiz y Salvador Bonet, ambos de la comarca Camp de Túria).
Esperamos veros a todos y a todas el viernes día 18 de octubre en el Centro Multiusos de Llíria a las 19.00 h (calle Plano del Arco, s/n, 46160 Llíria, Valencia).
Saludos,
Podem Camp de Túria